Omertà Weekend

Op vrijdag 29 mei zijn de Heeren van Omertà voor een weekend naar Noorden getogen, een buitenwijk van het schitterende Nieuwkoop. Vlak na aankomst heeft de Weekendcommissie een heerlijk driegangendiner op tafel gezet, dat in tot in de late uurtjes is doorgegaan.

IMG_0264

Na een rustig begin van de zaterdag heeft iedereen zich van zijn sportiefste kant laten zien. In De Kwakel, een andere wereldstad, is het welbekende ‘Poldersport’ uitgespeeld door de meeste Omertanen. Een enkeling moest zijn meerdere erkennen in de brede sloten en gevaarlijke glijbanen, gelukkig was het ziekenhuis niet ver weg!

IMG_0598

Helaas verslechterde het weer gedurende het weekend en de geplande BBQ moest binnen worden voortgezet. Echter, dit mocht de pret niet drukken, en na een avondvullend programma van de Activiteitencommissie was het de volgende middag weer tijd om naar Rotterdam te reizen.

Namens iedereen wil ik nogmaals de Weekendcommissie hartelijk bedanken voor de strakke organisatie en het heerlijke eten!

Alexander Nieuwenhuis

Secretaris IIe Bestuur