Welkom bij HD Omertà

Lang, lang geleden op een koude winteravond in de donkerste hoekjes van de sociëteit der A.R.S.R. “Skadi” is het fundament gelegd voor een omvangrijk en illuster project. Een kleine groep enthousiaste en betrokken Skadianen was van mening dat er behoefte was aan iets extra’s, iets nieuws, op Skadi.

Heerendispuut Omertà was een feit.

Vertegenwoordiging op het water en in de sociëteit was en is nog steeds een belangrijke hoeksteen van deze selecte groep heeren. Omertà gaat terug naar de essentie van een studentenroeivereniging. Kortom, iedereen heeft in meer of mindere mate affiniteit met roeien. Dit is de afgelopen jaren wel gebleken, op letterlijk iedere wedstrijd was het maar één boot die keer op keer het disputenveld aanveegde. U raadt het al, de Omertaboot.

Naast het roeien nemen we deel en vormen we mede het verenigingsleven op Skadi. Omertanen zitten in commissies en zijn op dinsdagen en donderdagen in de soos te vinden.

Deze facetten hebben gezorgd voor de huidige vorm van Omertà, namelijk een gevestigd heerendispuut op de moedervereniging dat boven iedere structuur uitstijgt. Ook in de toekomst zal dit bewezen blijven worden, dus neem alles in u op en maak gedwee de enige juiste keuze.

Buiten Skadi hebben we onze eigen evenementen, denk hierbij aan diners, een jaarlijks gala, culturele activiteiten, het diesfeest en het allerbelangrijkste, borrels en diners met de damesch structuren die Skadi rijk is.